Skip to content

Vuoropäällikkö BURGER KING Raisio

Barona

Raisio Julkaistu: 14.01.2020

Hakuaika päättyy 25.01.2020

Vuoroesimies BURGER KING Raisio. Miltä kuulostaisi mahdollisuus hyödyntää rautaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitojasi uusien haasteiden parissa? Olisiko nyt aika ottaa seuraava askel työuralla ja viedä osaaminen nextille levelille? Nyt jos koska siihen tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus, kun BURGER KING etsii uutta tiiminvetäjää kehittymään osana kansainvälistä menestystarinaa. Tiiminvetäjänä asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi päiviäsi maustaa vastuu huolehtia tiimisi yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta vuorosi ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tiiminvetäjänä toimit kingijengisi kapteenina, joka asettaa esimerkin omalla toiminnallaan, kannustavalla ja tiimihenkeä nostattavalla asenteella höystettynä. Motivoidut hyvien tuloksien saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa ja olet omalla pelikentälläsi innostaessasi joukkuettasi parhaimpaan suoritukseensa.

Osaamisesi mukaan räätälöityjä esimiestehtäviä

Pohjan menestymiselle luovat työntekoa siivittävä ”can do” asenteesi sekä halusi oppia. Uutena esimiehenä osallistut kattavaan perehdytysjaksoon, jossa sinut koutsataan työskentelemään tässä tapahtumarikkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä. Vuoroesimiehen tehtävänkuvaan kuuluu hallinnollisia tehtäviä oman osaamisesi mukaan ja roolisi kasvaa sitä mukaa kun osaamisesi lisääntyy. Vuoroesimiehen tehtävä tarjoaakin ensiluokkaisen mahdollisuuden kasvaa ketjun sisällä kohti ylempiä esimiestehtäviä.

Haussa on tiiminvetäjä Burger King Raisioon. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger Kingin toiminnassa korostuu yhteispeli muiden kingijengiläisten kanssa, mikä puolestaan luo ainutlaatuiset edellytykset hyvälle duunifiilikselle. Burger King työntekijöiden sanoin:

” Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.”

Älä siis missaa tätä oljenkortta päästä osaksi tätä tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Rekrytointia hoitaa:

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Riia Rantakivi
riia.rantakivi@barona.fi
0504114334

***

Tietoa yrityksestä :

Restel Fast Food Oy

TASTE IS KING! Vuonna 1954 perustettu BURGER KING on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.

Restel Fast Food Oy toi kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen vuonna 2013, jonka jälkeen se on valloittanut valtakuntaa vauhdilla.

BURGER KING -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.

http://www.burgerking.fi/tyopaikat

 

Lisätiedot
Sijainti
Raisio
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
osa-aikainen