Skip to content

Varastotyöntekijöitä Stockmannin Hulluille Päiville Turkuun

Stockmann Oyj Abp

Turku Julkaistu: 05.02.2020

Hakuaika päättyy 01.03.2020

Haemme kevään Hulluille Päiville varastotyöntekijöitä pyörittämään keltaista tavarapeliä. Työskentely Hulluilla Päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä olet mukana varmistamassa, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja logistiikka sujuu saumattomasti. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä Turun tavarataloon.

Hullut Päivät eivät synny itsestään – sinä teet ne! Varastotyössä huolehdit, että Stockmannin varaston logistiikka pelaa ja tuotteet löytävät oikeille paikoilleen myös kampanja-ajan myllerryksen keskellä. Työssä purat kuormia, kuljetat tavaroita osastoille ja huolehdit varaston yleisestä järjestyksestä. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet valmis käärimään hihasi fyysisessä ja nopeatempoisessa työssä. Aikaisempi varasto-osaaminen ja erityisesti kokemus pumppukärryn käytöstä ja trukin ajosta ovat tässä tehtävässä isoja plussia.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja viihdyt kiireisen kampanjan hulinassa. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä-, ilta- kuin yöaikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Rekrytointia hoitaa

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Linda Nevanpää

turku.kausiapulaiset@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Vähittäis- ja tukkukauppa
Työsuhde:
muu
Työn tyyppi:
muu