Skip to content

Varastotyöntekijä Turkuun

Barona

Turku Julkaistu: 14.01.2020

Hakuaika päättyy 24.01.2020

Perusvarastotyötä tarjolla!

Haemme jo varastotyöstä kokemusta omaavaa henkilöä Turkuun. Työhön kuuluu tavaroiden vastaanottoa, keräilyä, hyllytystä ja varastojärjestyksen ylläpitämistä.

Varastotyössä käytetään PDA-laitteita lukemiseen. Sinulla on jo valmiiksi trukinajotaito ja myös lavansiirtovaunun käyttäminen on sinulle tuttua.

Eduksi katsotaan jos sinulla on jo kokemusta vastapaino- ja työntömastotrukista.

Hygieniapassi on välttämätön, mutta työn voi aloittaa ilman sitä.

Työtä on tarjolla 16-40h/ vko ja mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön on mahdollista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe.

Jos tunnistit itsesi, niin laitathan ao. linkistä välittömästi hakemuksesi, koska työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Rekrytointia hoitaa

 Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Pirjo Rouhiainen

pirjo.rouhiainen@barona.fi

040-7747780

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Liikenne/kuljetus/logistiikka
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen