Skip to content

Työnjohtaja

Pesupalvelu Hans Langh Oy

Turku Julkaistu: 31.10.2019

Pesupalvelu Hans Langh Oy on tuottanut puhdistuspalveluita merenkulun, teollisuuden ja rakennusalan toimijoille jo vuodesta 1973 alkaen luoden uusia puhdistusmenetelmiä asiakkaiden tarpeisiin. Langh tunnetaan laadusta ja edelläkävijyydestä.

Pesupalvelu Hans Langhin toiminnan laajetessa etsimme 60-hengen tiimimme TYÖNJOHTAJAA Meyerin telakalla sijaitsevaan toimipisteeseemme. Työssä menestyminen edellyttää johdonmukaista ja vakaata esimiestaitoa ja innostavaa johtajuutta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä innokkuutta uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Hakijalta edellytetään myös myyntihenkistä asennetta työntekoon. Kuorma-autokortti on eduksi. Telakkateollisuuden tuntemus nähdään eduksi.

Työmme Meyerin telakalla sisältä korkeapainepesua, märkäimurointia ja suurtehoimurointia rakenteilla olevissa aluksissa ja telakka-alueen muissa kohteissa. Työ voi olla aluksen tankkien pesua, konehuoneen pilssin pesua tai kylkien ja kansien pesua.

Lisäinfoa hanslangh.fi sivulta. Pesupalvelu Hans Langh oli vuonna 2017 mukana maikkarin Rankat Duuni ohjelmassa. Katso netistä Rankat Duuni jakso 7 (laivan pilssin pesu), niin pääset selville minkälaista työtä me teemme!

Sopivan henkilön löydyttyä paikat täytetään heti.
Yhteydenotot ja lisätiedot hanslangh.fi, Linda Langh 040 5797783,
linda.langh@langh.fi

 

 

 

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Johtotehtävät
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen