Työharjoittelu Baronalla (avoin hakemus)

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 01.02.2019

Hakuaika päättyy 31.12.2019

Puuttuuko opinnoistasi vielä harjoittelu? Tarjoamme ajoittain opintoihin liittyviä harjoittelupaikkoja Baronan toimistoissa eri liiketoiminnoissa ja paikkakunnilla. Harjoittelu kestää vähintään 10 viikkoa.

Mikäli harjoittelun tekeminen Baronalla kiinnostaa, seuraa ilmoittelua Barona Careers -sivustolla tai jätä tästä avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja millaisesta harjoittelupaikasta olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli taustaasi ja kiinnostustasi vastaavia mahdollisuuksia tulee avoimeksi.

Harjoittelu Baronalla on hyvin käytännönläheistä ja sinulla on näköalapaikka henkilöstöpalvelualaan Suomen suurimmassa alan toimijassa. Harjoittelijana pääset näkemään ja tekemään monipuolisia tehtäviä ammattitaitoisten baronalaisten kanssa, tutustumaan kansainvälisen konsernimme tarjoamiin mahdollisuuksiin, kokeilemaan oppimaasi ja kartuttamaan arvokasta kokemusta tulevaisuuden varalle.

Toivomme harjoittelijalta aitoa kiinnostusta yritystämme kohtaan, asiakaslähtöisyyttä, halua oppia uusia asioita sekä reipasta työskentelyotetta.

Kerrothan hakemuksessasi itsesi, opintojesi, osaamisesi ja odotustesi lisäksi myös seuraavat seikat:

  • missä kaupungissa tahtoisit suorittaa harjoittelun (Baronan nettisivuilta pääset tutustumaan missä kaupungeissa meillä on toimintaa)
  • mihin osa-alueisiin olet opinnoissasi syventynyt ja minkä alan työharjoittelusta olet kiinnostunut? (esim. palkkahallinto, taloushallinto, rekrytointi, HR)
  • harjoittelusi keston ja ajankohdan

Tule innostumaan yhdessä tekemisestä, ainutkertaisesta työkulttuurista sekä motivoitumaan haastavista ja mielekkäistä tehtävistä!

Paikkakunta: Helsinki, Vantaa, Tampere, Oulu, Turku, Espoo, Forssa, Jyväskylä, Lahti, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Uusikaupunki, Fuengirola, Katowice

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Asiakaspalvelu/palvelu, Muu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
muu