Trukkiasentaja vakkarihommiin

Varamiespalvelu-Group Oy

Lieto Julkaistu: 12.12.2018

Toimenkuva

Finnsiirto Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen kahta trukkiasentajaa Liedon korjaamolleen. Työtä tehdään arkisin klo 8-16.

Odotamme sinulta

Voit olla alan supermies, noviisi tai siltä väliltä. Tärkeintä on, että olet pyörinyt polttomoottoreiden parissa kädet rasvassa ennenkin. Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle: -vakituisen työpaikan -Kilpailukykyisen palkan -Loistavat työkaverit ja työympäristön -Mahdollisuuden kehittyä alalla

Muut tiedot

Jos kiinnostuit paikasta, laita sähköinen hakemus tulemaan osoitteessa vmp.fi. Kutsumme tekijöitä haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Finnsiirto Oy

Finnsiirto Oy tunnetaan luotettavana ja ammattitason trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutalona. Myynnin lisäksi olemme alamme suurimpia vuokra- ja huoltoyrityksiä Suomessa. Pitkä kokemuksemme trukki- ja varastokonealasta tekee meistä vahvan ja arvostetun yhteiskumppanin Sinulle, joka tarvitset nopeaa ja monipuolista palvelua – pienistä tarpeista suuriin kokonaisuuksiin. Huollamme kaikki trukkimerkit sekä muut työkoneet ja myymme varaosia ja lisävarusteita erittäin kattavasti.

Lisätiedot
Sijainti
Lieto
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen