Toimitusjohtaja

Isojoen Konehalli OY

Muu Suomi Julkaistu: 10.09.2018

Työkalu ja Varaosa Oy Pori avaa keväällä IKH-suurmyymälän osoitteessa Mikkolantie 27.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktoreiden ja työkoneiden varaosat sekä tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, hydrauliikka, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.

 

Haemme uuteen IKH-suurmyymäläämme         

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan Porin myymälän Operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä yrityksen strategian ja arvojen mukaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vahva toimialatuntemus ja olet jo aikaisemmin toiminut tulosvastuullisissa myynnin tehtävissä. Olet myös kokenut esimies ja ymmärrät motivoituneen henkilökunnan merkityksen liiketoiminnalle.

Odotamme Sinun omaavan erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hyvän Satakunnan alueen elinkeinoelämän tuntemuksen. Tavoitteellisena ja realistisena tiimipelaajana viet asioita eteenpäin omalla innostavalla esimerkilläsi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan teknisen kaupan saralla ja myös mahdollisuuden osakkuuteen. Saat tueksesi vakavaraisen kotimaisen perheyhtiön. Aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemuksen palkkatoivomuksineen voit täyttää osoitteessa https://rekry.ikh.fi/MepRekry  30.9. mennessä. Liitäthän mukaan myös cv:si.

Lisätietoja maanantaisin klo 9-10 hakuajan päättymiseen asti Isojoen Konehalli Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Hilakari 0400747332.

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Johtotehtävät, Myyntitehtävät, Tutkimus/kehitys
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen