Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin
23 000 asukasta.

Toimintaterapeutin päätoimipaikka on Uudenkaupungin terveyskeskus. Valitun tulee olla valmis siirtymään toimipisteestä toiseen koko yhteistoiminta-alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja joustavaa työotetta vastaanottotyössä. Työ on moniammatillista tiimityötä asiakkaiden parhaaksi. Korostamme kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus-sekä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Valitulta edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Markku Niemi puh. 040 1935314, e-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi