Skip to content

Tiskareita

Barona

Turku, Varsinais-Suomi Julkaistu: 09.10.2019

Hakuaika päättyy 30.10.2019

Kuvittele millainen maailma olisi ilman tiskareita: Lounasmakaronilaatikon herkullisen tuoreeseen makuun sekoittuisi aina myös häivä eilisen kanakastikkeen aromia ja rapsakan Caesar-salaatin joukosta löytyisi toissaviikkoisen soijarouhepihvin murusia. Tiskarit –teitä tarvitaan!

Haemme rivakoita TISKAREITA työskentelemään Turun alueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme.

Barona tuntee alueen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi laajaan valikoimaan työskentelymahdollisuuksia. Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta hyvä asenne ratkaisee. Sinulla tulisi kuitenkin olla hygieniapassi sekä voimassaoleva salmonellatodistus. Lisäksi toivomme sinulta mahdollisuutta joustavaan ja vaihtelevaan työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja kykyä hypätä mukaan erilaisiin ympäristöihin. Suuri osa työvuoroista sijoittuu päiväsaikaan, joten toivomme, että olet halukas työskentelemään erityisesti päivävuoroissa.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva tiskari, lähetäthän hakemuksesi pian alla olevan hakulomakkeen kautta! Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
PaikkakuntaTurku, Parainen, Paimio, Salo, Aura

Rekrytointia hoitaa:

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Sari Laitala
turku@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Turku, Varsinais-Suomi
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
muu
Työn tyyppi:
muu