Skip to content

Tig-hitsaaja vakituiseen työsuhteeseen

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 14.01.2020

Hakuaika päättyy 22.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista tig-hitsaajaa.

Asiakkaamme on kasvava kotimainen yritys ja he etsivät riveihinsä nyt lisävahvistusta. Työ tapahtuu heidän eri asiakasyrityksissä, joten työsi laatu on avainasemassa. Saat tukea työssäsi onnistumiseen ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Toivomme sinulta hyvää asennetta sekä kykyä tulla muiden kanssa toimeen. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Baronan kanssa. Mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille työsuhteen edetessä.

Löytyyhän sinulta:

  • koulutusta metallialalta
  • tig-hitsauskokemusta
  • piirrustuksen lukutaitoa
  • matkustusvalmiutta
  • suomen kielen osaamista

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ethän epäröi vaan jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Seppo Turunen arkena toimistoaikoina numerosta 050 3508528.

Rekrytointia hoitaa

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Seppo Turunen

seppo.turunen@barona.fi

050 3508528

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen