Skip to content

Tarjoilija

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 14.01.2020

Hakuaika päättyy 31.01.2020

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen innostavimmista työpaikoista ja lähiruokaa suosivissa Rotisseurs-tason ravintoloissa? Etsimme asiakkaallemme Ahlströmin ruukkeihin ammattitaitoista, asiakaspalvelusta nauttivaa tarjoilijaa toistaiseksi voimassaolevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä tarjoilijoita extraajiksi / osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Monipuoliseen tarjoilijan työnkuvaan kuuluvat mm. hotellin vastaanottopalvelut, asiakaspalvelu, kokous-, lounas- ja edustustarjoilut sekä kassa- ja salityöskentely.

Toistaiseksi voimassaolevassa tehtävässä odotamme sinulta alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Viini- ja drinkkiosaaminen katsotaan eduksesi. Puhut sujuvasti englantia, laitat persoonasi peliin ja olet kiinnostunut alan trendeistä. Tärkeää on, että olet aidosti kiinnostunut monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä.

Extra-tarjoilijan työ sopii esim. opiskelijalle. Aikaisempaa kokemusta alalta et välttämättä tarvitse – koulutamme innokkaat ja alasta kiinnostuneet, asiakaspalvelusta syttyvät ravintolamaailman saloihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä majoitus- ja ravintola-alan ammattilaiseksi innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, laadukkaiden palveluiden parissa. Kovan työnteon lisäksi meillä on myös hauskaa yhdessä. Lisätietoja yhtiöstä sekä uniikista työskentelymiljööstämme löydät osoitteesta www.ahlstrominruukit.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-koordinaattori Satu Laitinen/ Barona 040 9229 207

Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä.

A.Ahlström Kiinteistöt Oy / Palveluliiketoiminta

A. Ahlström Kiinteistöt Oy on 168-vuotiset teolliset perinteet omaava perheyhtiö, jonka liiketoiminta-ajatuksena on kehittää ja hoitaa yhtiön kiinteistö- ja metsäomaisuutta sekä tuottaa ensiluokkaisia majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluja. Palveluksessamme on 51 henkilöä. Yhtiön kotipaikka ja pääkonttori sijaitsevat Porin Noormarkussa.

https://www.ahlstrominruukit.fi/

Rekrytointia hoitaa

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Satu Laitinen

satu.laitinen@barona.fi

040 9229 207

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
muu