Suurtalouskokki

Barona

Uusikaupunki Julkaistu: 14.03.2019

Hakuaika päättyy 29.03.2019

Haemme kokkia asiakkaallemme henkilöstöravintolaan Uuteenkaupunkiin pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen. Keittiössä valmistetaan suurehkoja määriä lämpimiä ja kylmiä tarjottavia. Työ on 3-vuorotyötä ja vuorot asettuvat kaikkiin viikonpäiviin maanantaista sunnuntaihin.

Hakemamme suurtalouskokki hallitsee taloudellisen ruoanvalmistuksen ja raaka-aineiden esikäsittelyn.

Pystyt itsenäisesti valmistamaan suuria määriä ruokaa kerralla, lisäksi valmistat myös vitriinituotteita ja salaatteja. Olet innostunut ja kiinnostunut ruoan valmistuksesta. Tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Suurtalouskokin työssä edellytämme sinulta kokin ammattitutkintoa ja eduksi katsomme myös aiemman työkokemuksen kokin työstä. Sinulta edellytetään myös omatoimisuutta ja organisointikykyä, sillä työpäivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja kiireisiä.

Sinulla tulee olla hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva ja osaava suurtalouskokki lähetä hakemuksesi heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Vaatimukset:

  • salmonellatodistus
  • hygieniapassi
  • 3-vuorotyö

Rekrytointia hoitaa

Barona Pori
pori@barona.fi
040 9229 207

Lisätiedot
Sijainti
Uusikaupunki
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
muu