Sitoutuva koneenhoitaja

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 08.05.2019

Toimenkuva

Etsimme nyt kasvavaan joukkoon betonikivien tuotantokoneen käyttäjää. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä todellisen ammattimiehen oppiin ja tulla oman alasi asiantuntijaksi. Tuotantoprosessia tehdään IT-pöydällä, josta tuotantoa ohjataan ja vaihdetaan eri tuotanto-ohjelmia. Työhön kuuluu myös koneen pesu- ja puhdistustoimet sekä pienimuotoiset korjaustoimenpiteet. Työtä tehdään arkipäivisin liukuvasti klo 06:00-18:00 välillä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan lähituntumassa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Tässä tehtävässä vaaditaan hyviä IT-taitoja, ymmärrystä hydrauliikasta sekä tuotannon sujuvuuden spekseistä. Olet työotteeltasi huolellinen ja tarkka työsi jäljestä. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä aidosti työtä pelkäämätön työote. Eli olet valmis iskemään kätesi kirjaimellisesti santaan etkä pelkää pölyä ja meteliä. Persoonaltasi olet joustava sekä ymmärrät sesonkityön vaikutukset työaikoihin. Etua tehtävään tuovat työturvakortti ja hitsaustaito.

Muut tiedot

Tarjoamme mahdollisuuden vuokratyösuhteen kautta päästä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme palvelukseen sekä saada alan huipputekijältä perehdytyksen tehtävään. Mikäli tämä työ kiinnostaa, laita hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, niin otan yhteyttä haastattelukutsun merkeissä.

Betonilaatta Oy

Betonilaatta Oy on suomalainen perheyritys. Valmistamme Turussa kahdella tehtaallamme kymmeniä erilaisia pihakivi- ja laattamalleja. Meiltä saa tuotteet tarvittaessa pihalle, torille tai puutarhaan valmiiksi asennettuna. Betonilaatan kokenut henkilökunta tarjoaa asiakkailleen hyvää palvelua nopeasti ja joustavasti. Toimintamme alkoi vuonna 1939. Työtä tehdään pitkäjänteisesti ja asiakkaiden tyytyväisyys on koko toiminnan perusta.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen