Skip to content

SITE MANAGER, BASF Oy, Harjavalta

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 02.01.2020

Hakuaika päättyy 21.01.2020

Haemme asiakkaallemme BASFille Harjavaltaan Site Manageria heidän uuteen akku- ja patterikemikaalitehtaaseensa. Tehdasta rakennetaan tällä hetkellä ja avataan muutaman kuukauden päästä täysin uutena, kuten roolikin on. Site Managerina tulet vastaamaan tehtaan toiminnasta kokonaisuudessaan henkilöstön johtamisesta tehtaan hoitamiseen. Tehtävä on vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn viimeistään maaliskuussa.

Site Managerina olet tärkeänä osana mukana kehittämässä ja luomassa tehtaan toimintaa sen alkumetreiltä asti. Olet aluksi mukana tehtaan ensimmäisen vaiheen tuotannon käynnistämisessä, jota seuraa myöhemmin toinen ja kolmas vaihe. Tuotannon pyöriessä vastaat koko tehtaan päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta, johon sisältyy kaikki operatiivisesta puolesta henkilöstön johtamiseen, sekä laatuun ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät sisältäen paikallisten oikeudellisten sääntelyiden ja lakien noudattaminen. Olet myös tärkeä osa BASF:in operatiivisten käytäntöjen sekä akku- ja patterimateriaalin strategian toteuttamisessa sekä kehittämisessä. Budjetointi kuuluu myös pääsääntöisiin vastuisiisi.

Toivomme sinulta aiempaa operatiivista johtokokemusta teollisuudesta, mieluiten kemiallisesta/kaivoksen/akku- ja patterimateriaalin prosessiteollisuudesta. Lisäksi olet vahva ihmisjohtaja. Koulutukseltasi olet suorittanut ylemmän teknisen tai kaupallisen korkeakoulututkinnon. Puhut ja kirjoitat suomen kielen lisäksi sujuvasta myös englantia. Saksan kielen osaaminen on tehtävässä eduksi, sillä BASFin päätoimipiste sijaitsee Saksassa. Katsomme eduksesi myös kemian prosessien tuntemuksen.

Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana käynnistämässä ja johtamassa alansa johtavan yrityksen tehdasta. Pääset vaikuttamaan tehtaan toimintaan ja sen kehityksen suuntaan. Tukenasi toimii BASFin Suomen organisaation lisäksi myös heidän muiden maiden paikallisorganisaatiot.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (+35840 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Tietoa yrityksestä :

BASF Oy

BASF Oy:lla luomme kemiaa kestävän tulevaisuuden puolesta. Yhdistämme taloudellisen menestyksen ympäristönsuojeluun ja sosiaaliseen vastuuseen. BASF-ryhmän noin 122 000 työntekijää pyrkii edistämään asiakkaidemme menestystä lähes kaikilla aloilla ja melkein kaikissa maailman maissa. Valikoimamme on jaettu kuuteen segmenttiin: kemikaalit, materiaalit, teollisuusratkaisut, pintateknologiat, ravitsemus ja hoito sekä maatalouden ratkaisut. BASF: n myynti oli noin 63 miljardia euroa vuonna 2018. BASF: n osakkeilla käydään kauppaa Frankfurtin (BAS) pörssissä ja Yhdysvaltojen yhdysvaltalaisina säilytystodistuksina (BASFY). Lisätietoja osoitteessa www.basf.com.

Rekrytointia hoitaa

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Kristiina Vormala
kristiina.vormala@barona.fi
+35840 837 4019

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen