Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä

Varamiespalvelu-Group Oy

Uusikaupunki Julkaistu: 12.12.2018

Toimenkuva

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Jos välittäminen, huolehtiminen ja auttaminen ovat elämässäsi tärkeitä arvoja, kutsumme sinut hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme. Oletko sinä seuraava? Etsimme parhaillaan uutta ALINA-YRITTÄJÄÄ Uuteenkaupunkiin.

Odotamme sinulta

Uskomme sinun menestyvän, mikäli tunnistat itsessäsi vahvan halun palvella ja auttaa asiakkaitasi. Emme kaipaa takuuksi aikaisempaa yrittäjäkokemusta, vaan vakuutat meidät energisellä ja itsenäisellä otteellasi. Arvostamme välitöntä asennetta ja tiiminjohtotaitoja, jotka palkitsevat sinut yrittäjänä myös tulotasossa.

Muut tiedot

Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Kuljemme rinnallasi tiiviisti toimintasi kaikissa vaiheissa ja panostamme ketjun voimin niin alkukoulutukseen kuin -käynnistykseenkin. Tarjoamme sinulle laatusertifioidut palvelutuotteet, ostoedut, taloushallinnon ja kirjanpidon, sekä nykyaikaiset ja mobiilit toiminnanohjausjärjestelmät. Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa www.alinahoivatiimi.fi. Voit myös soittaa tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen info(at)alinahoivatiimi.fi. Lisätietoja: Alina Hoivatiimi Oy, rekrytointipäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311. Toimimme nopeasti ja ammattimaisesti. Hakemuksesi tai yhteydenottosi jälkeen kontaktoimme sinut kolmen päivän kuluessa ja kerromme lisää Kolme askelta alinalaiseksi-ohjelmastamme. Odotamme jo sinua joukkoomme! Arvokkaan työmme lisäksi, Alina ansaitsi kaikesta toiminnastaan huipputuloksen asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2017). Kokonaiskeskiarvo oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).

Alina Hoivatiimi Oy

Alina on kotipalveluita tarjoava valtakunnallinen ketju, jolla on jo 30 yritystä ympäri maata. Alinalla on yli 25 vuoden kokemus kotipalvelualan yrittäjyydestä.

Lisätiedot
Sijainti
Uusikaupunki
Tehtäväalue:
Kauneudenhoito/hyvinvointi, Terveydenhuolto/sosiaaliala
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen