Sähköasentajia kokoonpanotehtäviin

Barona

Turku Julkaistu: 09.07.2019

Hakuaika päättyy 24.07.2019

Pysyvätkö työkalut hyppysissäsi? Ovatko kytkennät ja liitännät sinulle tuttuja? Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia sähköasentajia kokoonpanotehtäviin Paimioon.

Tässä työtehtävässä toimit monipuolisissa kokoonpanotehtävissä jännitekeskusten valmistuksen parissa. Työhösi kuuluu monia työvaiheita, joten toivomme sinulta huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa.

Jotta menestyt tässä tehtävässä, toivomme että sinulta löytyy muun muassa:

  • Aikaisempaa kokemusta sähkökokoonpanotehtävistä ja/tai sähköalan koulutus
  • Kokemusta erilaisten käsityökalujen käytöstä
  • Reipas ja motivoitunut työskentelytapa
  • Halu oppia uutta

Tarjolla on mukava työtehtävä siistissä työympäristössä. Työsuhde alkaa määräaikaisena, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.

Rekrytointia hoitaa

 

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

 

Miika Lähteenkorva

050 400 3817

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
muu