Skip to content

Sähkö-/ automaatioasentaja vakituiseen työsuhteeseen

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 14.01.2020

 

Hakuaika päättyy 21.01.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on kasvava kotimainen yritys ja he etsivät nyt riveihinsä lisävahvistusta. Työ tapahtuu heidän Satakunnassa sekä Varsinais-Suomessa sijaitsevissa asiakasyrityksissä, joten työsi laatu on avainasemassa.

Työtehtäviisi kuuluvat sähköasennukset, huollot, vianetsintä ja korjaukset sekä muu kunnossapito.

Saat tukea työssäsi onnistumiseen ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Toivomme sinulta hyvää asennetta sekä kykyä tulla muiden kanssa toimeen. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Baronan kanssa. Mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille työsuhteen edetessä.

Löytyyhän sinulta:

  • sähkö-/ automaatioasentajan tutkinto tai vastaava
  • aikaisempaa työkokemusta ja osaamista logiikoista ja taajuusmuuttajista
  • kykyä itsenäiseen työhön

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin jäi mietityttämään, voit soittaa Baronan rekrytointikonsultille Seppo Turuselle arkena toimistoaikoina numeroon 050 3508528.

Rekrytointia hoitaa

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Seppo Turunen

seppo.turunen@barona.fi

0503508528

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen