Rakennustyöntekijä

Barona

Laitila, Uusikaupunki, Muu Suomi Julkaistu: 20.05.2019


Hakuaika päättyy 2.6.2019

Kiinnostaako sinua olla osana rakentamassa kehittyvää Varsinais-Suomea? Haluatko päästä vastuulisiin tehtäviin mielenkiintoisille rakennustyömaille? Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen tai innokas vähemmän kokemusta omaava tulevaisuuden tähti? Siinä tapauksessa sinä voit olla seuraava Baronalainen.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa Varsinais-Suomen alueella ja etsimme asiakkaallemme innostuneita ja toimeentarttuvia työntekijöitä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä. Töitä on useammalla työmaalla ja työmaat sijaitsevat Uudessakaupungissa ja lähialueilla. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita. Työmailla tehtäviäsi voivat olla mm. perustus- ja maanrakennustyöt, runko- ja vesikattotyöt, sekä sekä sisustus- ja viimeistelytyöt. Työmailta löytyy lisäksi tehtäviä muuraus-, betonointi- ja elementtiasennusten parista. Työmaa, tehtävät ja työkuva tarkentuu valittavan henkilön taitojen, oman kiinnostuksen ja osaamisprofiilin myötä.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, työhöntarttuva, sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys rakennusalasta ja olet päässyt jo hankkimaan kokemusta alalta.

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää miettimään, vaan hae Baronalaiseksi.

Baronasta saat luotettavan työnantajan, joka pitää sinusta huolta!

Paikkakunta: Uusikaupunki, Rauma, Laitila, Eura

Toivomme sinulta:

  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • kokemusta rakennualalta tai alan koulutusta
  • hyvää asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisia työtehtäviä
  • kilpailukykyisen palkan
  • kattavan työterveyshuollon
  • laadukkaat ja kaikki työssä tarvittavat työvaatteet

Katso tältä videolta, millaista on olla Barona Rakennuksella töissä: https://youtu.be/FGspiyDt3y8


Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Juha-Matti Jakku

 

Lisätiedot
Sijainti
Laitila, Uusikaupunki, Muu Suomi
Tehtäväalue:
Rakennusala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen