Skip to content

Rakennusaputyöntekijä

Barona

Uusikaupunki, Laitila Julkaistu: 05.11.2019

Hakuaika päättyy 24.11.2019

Kiinnostaako sinua olla osana rakentamassa tulevaisuuden Ukia? Haluatko oikeasti päästä vaikuttamaan rakennustyömaan toimivuuteen? Siinä tapauksessa sinä voit olla seuraava Baronalainen.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusliikkeiden kanssa Uudenkaupungin talousalueella ja etsimme asiakkaillemme innostuneita ja toimeentarttuvia työntekijöitä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluvat pienimuotoiset rakennustyöt, siivous, raivaus, timpurin aputyöt, sekä muut avustavat työtehtävät rakennustyömailla.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, työhöntarttuva ja työtäpelkäämätön. Aikaisempi kokemus tai alan koulutus ei ole välttämätöntä, mutta on sinulle eduksi hakuprosessissa.

Aloitamme haastattelut tehtävään välittömästi ja paikat täytetään sopivien henkilöden löydyttyä, joten älä jää miettimään, vaan hae Baronalaiseksi.

Baronasta saat luotettavan työnantajan, joka pitää sinusta huolta!

Toivomme sinulta:

voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

hyvää fyysistä kuntoa

hyvää asennetta työtä kohtaan

reippautta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:

mielenkiintoisia työtehtäviä

TES:n mukaisen palkan

kattavan työterveyshuollon

laadukkaat ja kaikki työssä tarvittavat työvaatteet

Tule meille töihin! Katso tästä millaista on työskentely apumiehenä Barona Rakennuksella:

Rekrytointia hoitaa

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Juha-Matti Jakku
juha-matti.jakku@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Uusikaupunki, Laitila
Tehtäväalue:
Rakennusala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen