Positiivisia lastentarhanopettajia

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 08.05.2019

Toimenkuva

Rekrytoimme nyt Verkanappuloiden iloiseen ammattilaisten tiimiin uusia LASTENTARHANOPETTAJIA Turun alueen päiväkoteihin. Osallistut päivittäin muun henkilökunnan ohella kiireettömän ja kodinomaisen tunnelman luomiseen, jossa lapset kohdataan yksilöinä ja heidän on helppo kehittyä leikin ja turvallisen ympäristön tuella. Päiväkodeissa on kohtuulliset ryhmäkoot ja lisäksi esimiehen tuki on aina lähellä. Tuemme henkilöstöämme kouluttautumisissa ja halutessasi sinulla on mahdollisuus edetä myös konsernin sisällä. Töitä tehdään nykyaikaisissa ja asianmukaisissa työtiloissa kokoaikaisesti (38,5h/vko). Työaika sijoittuu klo 6:30-17:00 välille ja työt alkavat heinäkuun aikana.

Odotamme sinulta

Tehtävässä vaaditaan lastentarhanopettajan pätevyys. Voit olla juuri valmistunut tai jo työkokemusta alalta kerännyt. Pääasia on, että olet yhteistyökykyinen, joustava ja iloinen varhaiskasvatusalan ammattilainen, jolla on palo luoda lapsille positiivinen ja miellyttävä päivä päiväkodin suojissa. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Muut tiedot

Liity siis Verkanappulan iloisten ammattilaisten joukkoon ja napauta oheista linkkiä hakeaksesi tehtävään jo tänään sekä muista liittää mukaan CV:si. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mukavat työolosuhteet sekä kehittyvän työympäristön lisäksi kevyen ja joustavan organisaation tuen työllesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.

Verkanappulat Oy

Päiväkoti Verkanappulat on vuonna 2000 perustettu päiväkotiyritys, joka toimii Turussa ja Turun ympäristökunnissa sekä Satakunnassa 24 eri pisteessä, yhdeksällä eri paikkakunnalla. Verkanappulat Oy työllistää yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista sekä muuta henkilökuntaa. Päiväkodissamme lapsista huolehtivat koulutetut ja kokeneet, iloiset kasvatusalan ammattilaiset.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Kauneudenhoito/hyvinvointi, Terveydenhuolto/sosiaaliala
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen