Palvelupäällikkö

Turun kaupunki

Turku Julkaistu: 09.05.2018

Turun kaupunginkirjastossa on haettavana palvelupäällikön virka. Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu kirjaston henkilöstöasioiden koordinointi sekä lähikirjastojen toiminnan kehittäminen ja koordinointi. Palveluverkkoon kuuluu pääkirjaston lisäksi 11 lähikirjastoa ja yksi monitoimipalvelupiste. Kirjastossa työskentelee yhteensä noin 150 henkilöä. Palvelupäällikkö osallistuu kirjaston kehittämiseen ja johtoryhmätyöskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, hyvä tehtävään soveltuva työkokemus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme sekä visionääristä otetta lähipalveluiden kehittämiseen että rautaista kokemusta henkilöstöhallinnosta ja tilanteen niin vaatiessa jämäkkää johtajuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja tavoitteisiin sitoutumista.

Eduksi luetaan kirjastoalan hyvät verkostot ja esimieskokemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääsee asiakaslähtöisesti kehittämään kirjastopalveluita.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy: 29.5.2018 15.00
Palkka: 3 254,02 €/kk
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.8.2018

Yhteystiedot
Kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula, puh. 050 590 7691,
rebekka.pilppula@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Vapaa-aikatoimiala, kirjaamo, PL 248, 20101 Turku

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Johtotehtävät, Tutkimus/kehitys
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen