Skip to content

Myyntipäällikkö Talos Oy:lle Poriin

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 14.01.2020

 

Hakuaika päättyy 26.01.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta menestystarinaa myynnin parissa? Talos Oy hakee Porin alueelle myyntipäällikköä sähkösaneerausten myyntiin.

Mikä on Talos Oy? Olemme sähkösaneerauksiin erikoistunut kotimainen yritys. Päivitämme omakotitalojen sähköt vastaamaan tämän päivän säädöksiä ja tarpeita uusimalla sähköt turvallisiksi, ekologisiksi ja käytännöllisiksi. Tuoteperheessämme on myös nykyaikaiset ja taloudelliset aurinkosähköjärjestelmät ja molemmat remontit toteutetaan asiakkaillemme omien asentajien toimesta.

Mitä myyntipäällikkö tekee meillä? Myyntipäällikkönä olet vastuussa kokonaisvaltaisesti myyntitiimistäsi ja teette yhdessä kunnianhimoisesti hyvää tulosta. Työtehtävään kuuluu tiimin päivittäinen johtaminen, esimiehenä toimiminen ja myyntiedustajien tukeminen asiakaskäynneillä. Arvostamme sitä, että asiakkaiden kohtaaminen on sinulle luontevaa ja teet töitä mielelläsi ihmisten parissa, kuunnellen heitä ja löytämällä heille parhaat ratkaisut. Odotamme sinulta kokemusta suoramyynnin kentästä ja valmiuksia toimia myyntitiimin esimiehenä. Palkkaus tehtävään rakennetaan yhdessä valittavan henkilön kanssa.

Tehtävässä ei tarvitse aiempaa teknistä osaamista, sillä perehdytämme sinut hyvin tuotteeseemme, mutta eduksi on sähköalan tuntemus.

Tarjoamme sinulle:

  • Takuupalkan ja kuukausibonukset
  • Vastuullisen tehtävän myyntitiimin esimiehenä
  • Selkeät ja myytävät tuotteet
  • Pääset rakentamaan omaa tiimiäsi
  • Erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet
  • Mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä suoramyynnin alalla

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta suoramyynnistä ja halua tehdä tulosta
  • Valmiuksia toimia esimiestyössä
  • Omatoimisuutta ja kannustavaa asennetta
  • Ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta

Talos Oy:lla hyvät työntekijät ovat yrityksen tärkein pääoma. Haluamme tarjota pitkäaikaisen urapolun ja panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen. Haluatko liittyä oman alansa huipputiimiin luomaan yhteistä tarinaamme? Hae alla olevasta linkistä helposti ja nopeasti!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa Timo Peltomäki puh. 0400 724 199, timo.peltomaki@talosahko.fi

Lue meistä lisää osoitteessa https://talosahko.fi

Tietoa yrityksestä :

Talos Oy

Talos Oy on 100% suomalainen, kodin sähköremontteihin ja aurinkoenergiaan erikoistunut yritys. Panostamme omakotitalojen turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja ekologisuuteen. Haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina ja meillä on vuosien kokemus laadukkaista sähköremonteista ja aurinkoenergiavoimaloista. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakkaan toiveen kunnioitus, rehellisyys, suomalainen käsityö sekä vahva halu tehdä laadukasta työtä. Hyvät työntekijät on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin. Tule meille töihin luomaan yhteistä kasvutarinaa!

Rekrytointia hoitaa

 Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Rosa Rautala

rosa.rautala@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Myyntitehtävät
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen