Myymäläleipomon esimies

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 03.09.2018

Toimenkuva

Asiakkaamme Leipomo Salonen Oy etsii myymäläleipomo Citymarket Kupittaalle esimiestä. Myymäläleipomon esimiehenä olet vetovastuussa yksiköstä kokonaisuudessaan. Vastaat myymäläleipomon sekä kahvilatoiminnan myynnistä ja kannattavuudesta. Luotsaat sekä kehität henkilöstösi palvelutason huippuunsa sekä toimit määrätietoisena ja ihmisläheisenä esimiehenä. Tulet olemaan myös tiiviissä yhteistyössä CM-kauppiaan ja muun CM-henkilökunnan kanssa.

Odotamme sinulta

Yrittäjämäinen ote työskentelyysi on etu – osaat vetää yksikköä liiketaloudellisesti, hyvää palvelutasoa ylläpitäen ja kehittäen. Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot ja sinulle on kertynyt vahvaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Olet vastuuntuntoinen ja aikaansaava sekä luot omalla esimerkilläsi positiivista energiaa tiimiisi ja olet motivoitunut sekä innostava johtamisotteeltasi. Eduksesi luetaan kokemus vastaavasta työympäristöstä.

Muut tiedot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Työtyytyväisyys ja työhyvinvointi ovat meille kunnia-asia, tuemme työntekijöitämme mm. liikuntaseteleillä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti sillä haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuajan kuluessa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen: aivi.elo@vmp.fi otsikolla: Myymäläleipomon esimies. Hakuaika 16.9.18 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelun HR-asiantuntija Aivi Elo p. 040 307 5014 sekä Myyntipäällikkö Nora Räbinä p. 040 5353 730 / keskiviikkona 5.9.18 klo 12-16 sekä tiistaina 11.9.18 klo 8-12.

Leipomo Salonen Oy

Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu menestyvä turkulainen perheyritys. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla Leipomo Salonen Oy leipoo suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja erilaiset leivät. Tuotevalikoima kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistetaan 130 leipomoalan ammattilaisen voimin Vähäheikkilän leipomossa sekä kahdessa myymäläleipomossa: Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen