Muuttomiehiä Martelalle Turkuun

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 07.10.2018

Toimenkuva

Nyt on hyviä hommia tarjolla, hae meille! Etsimme asiakkaallemme Martelalle työntekijöitä muuttohommiin työskentelemään pääasiassa yritysmuuttojen parissa. Työ on monipuolista ja kohteet vaihtelevat projekteittain. Käytettävyyskalenterin avulla pystyt itse määrittelemään milloin haluat työskennellä. Työ on joustavaa, vuorot sijoittuvat päiväsaikaan ja ruuhkahuiput kuun vaihteisiin.

Odotamme sinulta

Etsimme naisia ja miehiä, joilla on hyvä asenne ja reipas työote! Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla. Työ vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.

Muut tiedot

Tarjoamme joustavaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavan työyhteisön ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Ajokortti ei välttämätön. Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, työ on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla.

Martela Oyj

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Liikenne/kuljetus/logistiikka
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
tuntityö