Skip to content

Monipalvelutyöntekijä

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 14.01.2020

Hakuaika päättyy 31.12.2019

Hallitsetko perussiivouksen? Pysyykö sinulla myös kauhat ja kattilat käsissä? Jos vastasit kyllä, taidat olla etsimämme monipalvelutyöntekijä!

 Haemme Satakunnan alueelle monitaitoista työntekijää. Monipalvelutyöntekijänä työpäiväsi koostuu sekä siivouksesta, että keittiön tehtävistä. Työtä on tarjolla asiakasyrityksemme eri toimipisteissä Satakunnan alueella. Työaika sijoittuu arkiaamuihin ja -päiviin.

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työpäiväsi koostuu tavallisesti monipuolisista siivoustehtävistä ja työpäivääsi sisältyy myös keittiön tehtäviä sekä tiskitehtävien hoitoa. Ruoka tulee usein kohteeseen valmiina, jolloin tehtäviisi kuuluu ruuan lämmitys/energialisukkeen valmistus.

Hakemamme työntekijä on joustava ja tehokas multitaskaaja – eli hallitsee monipuoliset työtehtävät. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi jouhevasti. Voit siis valita, milloin teet töitä. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen. Pääset tutustumaan myös erilaisiin työympäristöihin.

Edellytämme sinulta hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Paikkakunta: Pori, Säkylä, Kokemäki, Ulvila, Kankaanpää

 

Rekrytointia hoitaa

 Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona, Pori

pori@barona.fi

 

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
muu
Työn tyyppi:
muu