Lounaskokki Herkkupirttiin

Barona

Turku Julkaistu: 12.08.2019

Hakuaika päättyy 23.08.2019

 

Sykkiikö sydämesi ruuanlaitolle? Haluatko olla mukana luomassa maistuvaa kotiruokaa sympaattisessa lounasravintolassa? Jos vastasit kyllä, tässä voi olla paikka juuri sinulle!

Haemme LOUNASKOKKIA lounasravintola Herkkupirttiin Yli-Maariaan. Tässä työssä valmistat päivän tärkeimpiä aterioita puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Tarvitset tehtävässä aiempaa osaamista keittiössä työskentelystä sekä kokin koulutusta. Lisäksi toivomme, että olet positiinen ja energinen myös kiireisinä hetkinä. Odotamme itsenäistä ja työhön tarttuvaa asennetta, etkä kaihda vastuunottoa.

Edellytämme hakijoilta hygieniapassia sekä salmonellatoditusta.

Toimenkuvaan kuuluu mm. lounasbuffan valmistus, take away -salaattien valmistus, pitopalvelutilauksien tekoa sekä kassatyöskentely asiakaspalvelua unohtamatta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, koska työaika alkaa jo 5.15-7.00 välillä. Työaika on ma-la 7,5h/pvä.

Teemme aluksi puolen vuoden määräaikaisen työsopimuksen Baronan kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle.

Mittumaarintie 7, 20400 Turku

Rekrytointia hoitaa

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Sari Laitala

turku@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen