Skip to content

Logistiikkatyöntekijä rakennustyömaalle

Barona

Turku Julkaistu: 26.11.2019

Hakuaika päättyy 14.12.2019

Barona Rakennus etsii kumppanilleen Suomen Rakennuslogistiikka Oy:lle pitkäaikaisia logistiikkatyöntekijöitä Turkuun rakennustyömaalle. Suomen Rakennuslogistiikka on Suomen johtava rakennustyömaiden logistiikkapalveluiden tuottaja.

Logistiikkatyöntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa, voimassaolevaa työturvakorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työssäsi vastaat työmaalle saapuvista tavaroista, purat ne autosta ja osaat ohjata ne niille osoitettuun paikkaan, jotta ne ovat logistisesti oikeassa paikassa ja heti oikean työryhmän käytettävissä.

Haethan tehtävään ripeästi, sillä haastattelut alkavat välittömästi ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot vuoroviikoin)

Edellytykset työnsaannille:

  • työturvallisuuskortti
  • hyvä asenne

Eduksi luettavat asiat:

  • aiempi kokemus

Rekrytointia hoitaa:

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Juha-Matti Jakku
juha-matti.jakku@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Rakennusala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen