Logistiikkasuunnittelija

Valmet Automotive Oy

Uusikaupunki Julkaistu: 13.06.2018

Logistiikkasuunnittelija osallistuu autotehtaan sisäisen logistiikan prosessien kehittämiseen ja tehostamiseen osana kehitystiimiä. Päätehtävänä on tehtaan sisäisen materiaalivirran, tilaus-toimitusketjun ja varastoinnin erilaiset kehitystyöt ja hankkeet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu raporttien ja KPI-mittareiden päivittäminen ja kehittäminen.

Hakijalta odotamme 
Hakemamme henkilö on systemaattinen, analyyttinen, kehityshakuinen ja määrätietoinen tuloksentekijä. Osaat pitää useat, samanaikaisesti meneillään olevat asiat hallinnassa ja johtaa itseäsi tuloksiin. Osaat myös tehdä perusteltuja päätöksiä ja saattaa asiat loppuun. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, neuvottelutaidot, paineensietokyky sekä ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää logistiikka-alan työkokemusta sekä riittävää koulutusta tehtävään. Lisäksi arvostamme aiempaa projektikokemusta sekä sisäisen logistiikan prosessien tuntemista ja/tai hankittua kokemusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Omaat hyvät tietotekniset taidot erityisesti Microsoft Excelistä ja olet nopea oppimaan uusia tietoteknisiä sovelluksia. Eduksi luetaan kokemus layout suunnittelusta ja siihen liittyvistä sovelluksista.

Tarjoamme sinulle kehittymisen mahdollisuuksia sisältävän tehtävän autoteollisuuden kärkipaikalta.

Lisätiedot
Sijainti
Uusikaupunki
Tehtäväalue:
Liikenne/kuljetus/logistiikka, Tekniikka, IT/tietoliikenne
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen