Liikennemyymälätyöntekijä ABC Talliketoon

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 08.07.2019

Hakuaika päättyy 21.07.2019

Joko mietit, mitä tekisit syksyllä? Oletko reipas asiakaspalvelija, joka uskaltaa tarttua uusiin haasteisiin? Liikenneasema Talliketo tarjoaa monipuoliset työtehtävät niin myymälän kuin ravintolan puolella. Tässä työssä ei tule tylsää. Tartu siis tilaisuuteen ja hae liikennemyymälätyöntekijäksi!

Haemme Rauman liikenneasema Talliketoon reipasta ja iloista liikennemyymälätyöntekijää. Liikenneasema tarjoaa yhdellä pysähdyksellä monta palvelua niin tiellä liikkujille kuin lähiseudun asiakkaille. Kahvila-, market- ja polttoainepalveluiden lisäksi liikenneasema Talliketo myy lippuja Lukon peleihin ja vuokraa peräkärryä.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään niin kahvilan kuin myymälänkin puolelle. Työhön perehdytettään ja tukenasi ovat mahtavat työkaverit. Voit olla alan ammattilainen tai vasta uraansa aloitteleva innokas oppija. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutöistä ja kassaosaaminen katsotaan eduksi, mutta kokemuksen puutteen voit hyvin korjata oikealla asenteellasi!

Työsuhde on määräaikainen vuodeksi. Työ alkaa 1.9. ja kestää 31.8.2020 saakka. Työtunteja on keskimäärn 25h/ viikko. Edellytämme sinulta:

  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta (oltava viimeistään työsuhteen alkaessa)
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kovaa motivaatiota ja halua oppia uusia asioita
  • paineensietokykyä
  • valmiutta työskennellä aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi meille Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, kysymyksiisi vastaa Baronan Meiju ja Seppo toimistoaikoina. Meijun tavoitat numerosta 050 505 6687 ja Sepon 050 350 8528.

Liikenneasema Talliketo

Osuuskauppa Keula on yli 30 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan palveluksessa on n. 500 henkilöä. Vähittäismyyntimme oli 177 milj. euroa vuonna 2017. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta.

Rekrytointia hoitaa

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Meiju Ilander

meiju.ilander@barona.fi

0505056687 / 0503508528

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Asiakaspalvelu/palvelu, Myyntitehtävät, Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
muu