Levyseppähitsaaja pitkään työsuhteeseen

Barona

Turku Julkaistu: 09.08.2019

Hakuaika päättyy 27.08.2019

Etsimme kolmea levyseppähitsaajaa Turkuun pitkiin työsuhteisiin. Työ on pääasiassa päivävuorotyötä ja hitsattavat materiaalit ruostumattomia teräksiä, teräksiä ja alumiinia.

Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde vakavaraisessa yrityksessä, joka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työllistyt ensin Baronan työntekijäksi, mutta tarkoitus on työllistyä myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaallemme.

Olet tehtävään sopiva henkilö, mikäli sinulla on

  • Kokemusta 135 MIG/MAG ja/tai 141 TIG -hitsausmenetelmistä
  • Useamman vuoden työkokemus levyseppähitsaajan työstä
  • Kuvienlukutaito

Rekrytointiprosessiin kuuluu työnäyte, joka tullaan ottamaan asiakkaan tiloissa mahdollisen jatkohaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 046 9236044. Kerrothan hakemuksessasi työhistoriastasi ja aikaisemmasta hitsauskokemuksesta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti.

Rekrytointia hoitaa:

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Laura Ström
laura.strom@barona.fi
046 9236044

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen