Koneenasentajia Fortacolle!

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 10.07.2019

Hakuaika päättyy 23.07.2019

Etsimme Fortacon Sastamalan tehtaalle reippaita mekaanisia asentajia liikkuvien työkoneiden kokoonpanoon!

Fortaco on Euroopan suurin konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Sen asiakkaita ovat muun muassa maansiirto-, kaivos- ja kuljetusalan laitteita valmistavat yritykset globaalisti. Fortacon Sastamalan tehdas sijaitsee perinteikkäällä Vammaksen teollisuusalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtaalla tehdään monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden kokoonpanoa. Tällä hetkellä tehtaalla työskentelee yli 120 asentajaa, ja kasvu on vahvaa.

Fortaco ja Barona etsivät nyt yhdessä reippaita ja motivoituneita asentajia mekaaniseen kokoonpanoon! Oletko etsimämme tekijä?

Odotamme Sinulta osaamista mekaanisen asennuksen parista, sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Eduksesi katsotaan teknisen alan koulutus (esimerkiksi ajoneuvoasentaja tai kunnossapitoasentaja) tai tekninen harrastuneisuus. Työtä tehdään tiimeissä, joten odotamme Sinulta hyviä tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta.

Eduksi katsotaan kokemus työkoneiden ja raskaskaluston asennuksista.

Tarjoamme Sinulle erittäin kannustavan työympäristön, modernit työvälineet sekä aidosti motivoivan palkkauksen. Fortacolla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Tehdasalueella on laadukas työpaikkaruokala, ja henkilöstölle on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa yhdessä.

Työtä tehdään yhdessä ja kahdessa vuorossa, riippuen työpisteestäsi. Työajoissa on mahdollista käyttää myös liukumia, jolloin kauempaa töistä käyvien on helppo sovittaa työmatkat päivään. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavilla tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö Fortacon porukkaa, hae paikkaa mahdollisimman pian Baronan Careers-järjestelmässä.

Paikkakunta: Sastamala, Pori, Huittinen, Tampere ja Nokia

Rekrytointia hoitaa

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Janne Tanhua-Tyrkkö

janne.tanhua-tyrkko@
barona.fi

 

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Asennus/huolto
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
muu