Koneasentaja KESÄTYÖ

Barona

Naantali Julkaistu: 15.04.2019

Hakuaika päättyy 30.04.2019

Haemme asiakkaallemme koneasentajia Naantaliin kesän ajaksi monipuolisiin asennustehtäviin voimalaitosympäristöön.

Koneasentajana työskentelet ammattitaitoisten työkavereiden mukana monipuolisissa ja vaativissa höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden huolto- ja korjaustehtävissä. Työt tehdään pääosin eri pituisina komennuksina asiakkaiden tiloissa Suomessa ja ulkomailla, sekä korjaamolla Naantalissa.

Hakijoilta odotamme jonkin teknisen alan valmista tai meneillään olevaa koulutusta (esimerkiksi kone- ja voimalaitostekniikan alalta). Kokemus koneasennustehtävistä luetaan eduksesi. Olethan hakijana positiivisen asenteen omaava innokas henkilö, jolla on aitoa kiinnostusta turbiinilaitosten kunnossapidon parissa työskentelyä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää luoteensa vuoksi matkustusvalmiutta Suomen sisällä ja ulkomailla. Vaadimme suomen ja englannin kielen osaamista, sekä vähintäänkin B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten työkavereiden kannustuksessa. Tehtävässä pääset tutustumaan höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin voimalaitosympäristössä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat täyspäiväisesti toukokuun aikana, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa rekrytoinnista antaa Markus Korpela puh. 0504648493 (arkisin klo 12-13).

Rekrytointia hoitaa:

Markus Korpela
markus.korpela@barona.fi
0504648493

 

Lisätiedot
Sijainti
Naantali
Tehtäväalue:
Asennus/huolto
Työsuhde:
kesätyö
Työn tyyppi:
kokopäiväinen