Kokki lounasravintolaan Raumalle

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 12.08.2019

Hakuaika päättyy 21.08.2019

Lounasaika ja kurniva vasta, siispä syömään mars! Koulun keittiön kokki, lounasajan pelastaja, varmistaa että nälkäiset opiskelijat saavat murua rinnan alle ja kruunaa ruokailuhetken ystävällisellä hymyllään. Oletko sinä se oikea?

Etsimme kokkitaitoista työntekijää ravintola Juvenes Kanaliin. Juvenes Kanali toimii Rauman SAMKin kouluruokalana sekä järjestää tarjoilut Rauma-salissa pidettäviin tilaisuuksiin.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät niin keittiössä kuin salin puolella. Työvuoroja on tarjolla 20 h / viikko. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa ma-pe klo. 9:30-14:30 väliselle ajalle.

Työpäiväsi lounasravintolassa pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat aurinkoisella olemuksellasi hymyn myös asiakkaisiin. Työtehtävät eivät rajoitu pelkästään keittiiöön vaan olet siellä, missä sinua tarvitaan.

Työhön soveltuu ravintola-alan konkari tai vasta kokin töitä aloitteleva innokas oppija. Saat työhön perehdytyksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Tehtävässä pärjää parhaiten valmistunut kokki tai kokin opintojaan viimeistelevä opiskelija. Luonnistuuhan maittavan lounasruoan teko sinulta?

Toivomme henkilön pystyvän aloittamaan työt syykuun aikana, ehkä jopa hieman ennen. Työsuhde kestää ainakin jouluun saakka. Jatko on mahdollista.

Voisiko tämä olla sinun tuleva työpaikkasi? Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laitathan hakemuksesi kipin kapin. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, voit soittaa Baronan Meijulle toimistoaikana numeroon 050 505 6687.

Juvenes Ravintola Kanali

Juvenes-Yhtiöt Oy on monialainen palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola- ja kahvilapalveluita sekä juhla-, kokous-, sauna- ja kioskipalveluita. Juveneksessa työskentelee 230 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli 17 miljoonaa euroa.

 

Rekrytointia hoitaa

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Meiju Ilander

meiju.ilander@barona.fi0505056687

 

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Hotelli- ja ravintola-ala
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
osa-aikainen