Kodinkoneasentaja Saloon!

Varamiespalvelu-Group Oy

Salo Julkaistu: 08.05.2019

Toimenkuva

Etsimme kodinkone – ja pesulalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Saloon! Työtehtävänäsi on muun muassa kodinkoneiden, pesulalaitteiden sekä ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustyöt. Työtä tehdään arkipäivisin pääasiassa aamuvuorossa mutta valmius iltavuoroihin on oltava. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus Kotitalouskone-ja kodintekniikkahuoltoa sekä palveluautomaattialaa koskevan TESsin mukaan.

Odotamme sinulta

Aikaisempi kokemus vastaavista laitteista on eduksi. Hakemamme tekijä on oma-aloitteinen, motivoitunut, reipas ja luotettava. Työ pitää sisällään myös asiakaspalvelua, joten senkin hoidat sujuvasti. Vastineeksi panoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavalta työnantajalta, loistavat työkaverit ja miellyttävän työilmapiirin.

Muut tiedot

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus osoitteessa vmp.fi. Kun vielä liität mukaasi CV:n, voit alkaa odottaa mahdollista soittoa VMP:lle haastatteluun!

Lisätiedot
Sijainti
Salo
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen