Kodinkone-ja pesulalaiteasentaja vakituiseen työsuhteeseen!

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 07.10.2018

Toimenkuva

Etsimme kodinkone – ja pesulalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtävänäsi on muun muassa kodinkoneiden, pesulalaitteiden sekä ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustyöt. Työtä tehdään arkipäivisin pääasiassa aamuvuorossa mutta valmius iltavuoroihin on oltava. Työ alkaa mahdollisimman pian. Tässä työssä et välttämättä tarvitse omaa autoa mutta ajokortin tarvitset.

Odotamme sinulta

Aikaisempi kokemus vastaavista laitteista on eduksi. Hakemamme tekijä on oma-aloitteinen, motivoitunut, reipas ja luotettava. Työ pitää sisällään myös asiakaspalvelua, joten senkin hoidat sujuvasti. Vastineeksi panoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavalta työnantajalta, loistavat työkaverit ja miellyttävän työilmapiirin.

Muut tiedot

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus osoitteessa vmp.fi. Kun vielä liität mukaasi CV:n, voit alkaa odottaa mahdollista soittoa VMP:lle haastatteluun!

Huolto Vuorio Oy

Huolto Vuorio Oy on 1975 perustettu perheyritys joka toimii Turun talousalueella kodinkoneiden-, ilmanvaihtolaitteiden-, ammattikeittiölaitteiden-, talopesulakoneiden myynti-, huolto-, korjaus- varaosaliikkeenä. Huolto Vuorion valtteina ovat nopeus, joustavuus sekä asiakaslähtöisyys. Asiakaskunta on kasvanut jatkuvasti ja se kertoo omaa kieltään Huolto Vuorion ammattitaidosta.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen