Kesätöihin DNA-kaupan myymälään

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 11.02.2019

Hakuaika päättyy 03.03.2019

Me Baronalla rekrytoimme joukoittain myynnin ammattilaisia ja myymälämyynnin tulevia tähtiä. Nyt etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijää työskentelemään operaattorialan myymälässä.

Toivomme sinulta ensisijaisesti aktiivista ja myynnillistä asennetta, sekä halua tehdä töitä päivittäin hymy huulessa asiakkaiden parissa. Tehtävissä menestyt, mikäli sinulla ei mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa ja haluat kartoittaa asiakkaan tarpeet juurta jaksain. Aikaisempi kokemus myynnin- ja asiakaspalvelun parista katsotaan eduksesi, mutta timanttisella asenteella ja halulla menestyä korvaat puuttuvan kokemuksen.

Tarjoamme sinulle kesän ajaksi mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä kannustavan palkkauksen (aina kuitenkin vähintään ICT-alan TES:in mukaisen 11,82€/h) ja loistavat työkaverit.

Mikäli koet, että tuloksellinen myyntityö ja aktiivinen asiakaspalvelu operaattorialan myymälässä on juuri Sinun juttusi, jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä pian. Parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!

Paikkakunta: Pori

Rekrytointia hoitaa:
Johannes Salminen 0405040591

johannes.salminen@barona.fi

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Asiakaspalvelu/palvelu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen