Kausi/kesätyöntekijöitä kokoonpanoon

Varamiespalvelu-Group Oy

Raisio Julkaistu: 20.02.2019

Toimenkuva

Haemme asiakkaallemme Raisioon kevääksi ja kesäksi kokoonpanijoita. Työ alkaa huhtikuun puolessa välissä ja kestää elokuun loppuun. Työ on lähinnä metallikokoonpanoa, mutta joudut tekemisiin myös sähkön kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta) mutta viikot 27-30 tehdään päivävuoroa. Työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, eli tänne pääset myös julkisin kulkuneuvoin mutta tietysti se oma pikku urheiluauto helpottaa kulkemista.

Odotamme sinulta

Vaikka tämä onkin kausi- ja kesätyö niin tässä vaaditaan jo myös hieman aikaisempaa osaamista. Eritoten jos sinulla on tietotaitoa sähköstä/olet sähkötaitoinen, se on tässä työssä ehdoton etu. Mutta vähintään kokoonpanotyöstä vaaditaan kokemusta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi sähköalaa opiskelevalle. Luonteeltasi olet reipas, kädenpuristuksesi on rautaa ja olet töissä, haalarit päällä silloin kun pitää eikä silloin kuin muistaa. Suomenkielen sujuva lukutaito on työssä ehdoton vaatimus myöskin, sillä työssä käsitellään paljon ohjeita suomeksi.

Muut tiedot

Jos kiinnostuit tästä paikasta niin hae pikaisesti, sillä aloitamme jo haastattelut vaikka työn alkuun onkin vielä aikaa. Hakemusta tehdessäsi muista liittää mukaan CV, sillä emme käsittele hakemuksia ilman sitä. Ja hakemushan tipautetaan tuttuun paikkaan, osoitteeseen vmp.fi.

Kaukora Oy

Kaukora Oy LVS-alan laitevalmistaja sekä LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Päätuotteitamme ovat Jäspi-käyttöveden lämmittimet, keskuslämmityskattilat, lämmönsiirtimet ja lämpötekniset erikoistuotteet sekä JÄMÄ-lämpöpumput. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta, jotka on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.

Lisätiedot
Sijainti
Raisio
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen