Kantajia keikkahommiin!

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 22.01.2019

Toimenkuva

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita kantajia erilaisiin rakennustyömaakohteisiin Turun alueella. Kannon kohteena ovat muun muassa keittiökalusteet. Työ tehdään arkiaamuisin ja kestää kohteesta riippuen 5-8 tuntia/päivä. Kantokeikkoja on viikottain asiakasyrityksemme tarpeen mukaan. Tämä työ on loistava lisätyötä kaipaaville ja keikkatöitä etsiville!

Odotamme sinulta

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Olet oma-aloitteinen, ahkera työntekijä, joka pystyy huolelliseen ja vastuulliseen työskentelyyn porukassa. Toivomme tekijältä joustavuutta ja hyvää asennetta. Työturvakortti ja valttikortti ovat pakollisia mutta ne on mahdollista hankkia myös meidän kautta. Huolehdimme myös perehdytyksestä ja tarvittavista varusteista. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla mutta kokemus vastaavista töistä on eduksi!

Muut tiedot

Kutsumme tekijöitä haastatteluun jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sitä mukaan, kun hyviä tekijöitä löytyy. Jos kiinnostuit, täytä hakemus verkkosivuillamme www.vmp.fi ja liitä hakemukseesi CV. Huolellisesti täytetty hakemus nopeuttaa haastatteluun kutsumista. #contactforum

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Rakennusala, Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
osa-aikainen