Jakeluauton kuljettaja – kaikkien janoisten sankari

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 12.03.2019

Toimenkuva

Etsimme nyt asiakkaallemme paria C-kortillista jakeluautokuskia vakituiseen työsuhteeseen suoraan kuljetusliikkeen omille listoille. Kaikkien janoisten sankarina roudaat Hartwallin juomia Turun kaupungin alueella oleviin kauppoihin ja ravintoloihin. Työpäivät alkavat pääasiassa aikaisin aamusta ja työtunteja kertyy 30-70 /vko. Pystyt kuitenkin hieman myös itse vaikuttamaan työaikoihisi.

Odotamme sinulta

Energiasi ovat huipussaan aamuisin ja omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen. Kuljetustyöt kiinnostavat sinua oikeasti ja olet valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Sinulta löytyy joustavuutta työajoissa, jos tarve niin vaatii. Sinulla on lähes Kippari Kallen voimat – sillä niitä tulet tarvitsemaan, kun juomia kuljetetaan nokkakärryillä asiakkaille. Tässä työssä vaaditaan suomen kielen taidon lisäksi pätevyydet ammatilliseen ajoon, C-ajokortti ja digipiirturikortti.

Muut tiedot

Haluatko vakituisen ja vaihtelevan työn kuljetuksen parissa, jossa saat samalla hieman treeniä? Silloin tämä tehtävä on juuri sinulle!! Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, niin kutsun sinut haastatteluun.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Liikenne/kuljetus/logistiikka
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen