Huoltohenkilö kunnossapitoyksikköön

Varamiespalvelu-Group Oy

Kaarina Julkaistu: 08.05.2019

Toimenkuva

Työtehtävät koostuvat huoltotehtävistä tehtaalla: tuotannon koneiden, laitteiden ja työkalujen huolto sekä kunnossapitotehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu koneiden ennakkohuoltojen tekeminen huoltoaikataulun mukaisesti, sekä mekaanisten mittalaitteiden kalibrointi. Huollon työtehtäviin kuuluu myös kiinteistön ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta

Mekaanisen tai sähköalan koulutus Hyvät vuorovaikutustaidot Vuorotyömahdollisuus tulevaisuudessa Englannin kielen taito on eduksi Lisäksi toivomme hakijalta: Oma-aloitteisuutta Yhteistyökykyä Kokemusta kunnossapitotöistä

Muut tiedot

Tehtäviin haetaan vuokran kautta vakituiseen ajatuksella, eli mikäli osaaminen on kohdillaan ja muuten viihdyt talossa, niin siirtyminen asiakkaan kirjoille on todennäköistä.

Trafotek Oy

TRAFOTEK OY suunnittelee ja valmistaa tehomuuntajia, kuristimia ja suodattimia pääasiassa laivanrakennusteollisuuteen, uusiutuvan energian sovelluksiin sekä lukuisiin eri teollisuuden alojen taajuusmuuttajaratkaisuihin. Pääkonttorimme sijaitsee Kaarinassa, missä toimii myös tehomuuntajatuotantomme. Suomen lisäksi Trafotekilla on tehtaita myös Virossa, Kiinassa ja Brasiliassa. Trafotekin palveluksessa on globaalisti noin 450 työntekijää ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 46 miljoonaa euroa. Alan näkymät ovat positiiviset ja tilauskantamme kehittyy hyvää vauhtia. Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakaslupauksemme BETTER ENERGY.

Lisätiedot
Sijainti
Kaarina
Tehtäväalue:
IT/tietoliikenne, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen