Huoltoasentaja

Varamiespalvelu-Group Oy

Salo Julkaistu: 07.10.2018

Toimenkuva

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen tekniikan ammattilaista monipuoliseen huoltoasentajan tehtävään viljankäsittelylaitteiden parissa. Hakemamme henkilö tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, huollon, kiinteistöhuollon ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta

Edellytämme hakijalta ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä ajattelutapaa, valmiutta hälytysluonteisiin vikakeikkoihin ja mahdollisuutta matkatyöhön. Matkustuspäiviä tulee n. 50 päivää vuodessa. Toivomme hakijalta myös halukkuutta tehdä muita kuin sähkö- ja automaatioalan töitä. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja ruotsin kieltä.

Muut tiedot

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän viljakäsittelyn viimeisimmän teknologian parissa, hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteistoon ja ratkaisuihin sekä joustavat työajat. Rekrytoinnista vastaa Salo Varamiespalvelu. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.09.2018 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-koordinaattori Seija Rahkonen arkisin klo 09-15 puh. 040-7632536

Antti-Teollisuus Oy

Antti-Teollisuus Oy on Salon Kuusjoella toimiva nykyaikainen ja kansainvälinen metallituotetehdas. Valmistamme viljankuivaamoja sekä risteilyalusten hyttien ovia kokonaisliikevaihdon ollessa noin 16 MEUR. Tuotteistamme suurin osa menee vientimarkkinoille.

Lisätiedot
Sijainti
Salo
Tehtäväalue:
IT/tietoliikenne, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen