Skip to content

Hitsausvalvoja DEKRAlle Turkuun!

Barona

Turku Julkaistu: 13.01.2020

Hakuaika päättyy 26.01.2020

Haemme teknistä asiantuntijaa hitsausvalvojan mielenkiintoiseen työtehtävään DEKRAn Turun metallilaboratorioon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Mikäli omaat kokemusta hitsauksesta joko hitsaajana, hitsauksen asiantuntijana, NDT-tarkastajana, hitsauksen valvojana tai hitsauskouluttajana, saatat olla hakemamme osaaja!

Hitsausvalvojan tehtäviin kuuluu asiakkaamme ja heidän alihankkijoiden hitsauspätevyyskokeiden organisointi, vastaanottaminen ja dokumentointi. Tulet työssäsi kehittämään pätevöintiprosessiamme asiakkaamme ja heidän alihankkijoiden hyödyksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu metallilaboratoriomme NDT-tarkastusten toteuttaminen tai toteutuksen koordinointi. Tulet toimimaan osan työajastasi myös muissa asiakasyrityksissä hitsausvalvojana, jonka vuoksi työssä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Odotamme sinulta

  • kokemusta hitsauksesta joko hitsaajana, hitsauksen asiantuntijana, NDT-tarkastajana, hitsauksen valvojana tai hitsauskouluttajana
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • oma-aloitteellisuutta
  • huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Omaat teknisen peruskoulutuksen ja eduksesi on hitsaustekninen koulutus (IWI/S/T/E). Mahdolliset NDT- pätevyydet katsomme eduksi. Työtehtävä edellyttää kohtuullista englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän alansa johtavan, kansainvälisen yrityksen palveluksessa, jossa saat mahdollisuuden kehittyä hitsauksen asiantuntijana. Kaupan päälle saat mukavan ja asiantuntevan työyhteisön!

Kiinnostuitko? Työtehtävä alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten laitathan meille lisätietoa itsestäsi hakemuksen sekä ansioluettelon muodossa pikaisesti 26.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultit Kati Blinnikka puh. 050 370 8435 (tavoitettavissa pe 17.1. klo 13.30-15.00 välisenä aikana) tai Pirjo Rouhiainen puh. 040 7747780, parhaiten tavoitettavissa ti 21.1. klo 9-10.30 välisenä aikana.

DEKRA Industrial Oy

DEKRA Industrial Oy on riippumaton tarkastus- ja testausyhtiö. Olemme osa kansainvälistä DEKRA -konsernia, jonka liikevaihto on yli 3,3 miljardia euroa ja työntekijöitä on noin 45 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa yli 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla. DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkö- ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, keskijänniteverkkojen kaapelintarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään tarkastuksissa ja testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.

 

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Tekniikka
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen