Hitsaajia laivanvalmistukseen

Barona

Turku, Paimio, Raisio Julkaistu: 10.09.2019

Hakuaika päättyy 01.10.2019

Etsimme Turkuun hitsaajia komennustöihin!

Oletko kiinnostunut työskentelemään telakkaympäristössä? Etsimme hitsaajia laivanvalmistukseen.

Etsimämme henkilö on motivoitunut, sekä työssään tarkka ja huippu tiimipelaaja. Sinulla on jo aiempaa kokemusta hitsaamisesta MIG/MAG menetelmällä paksujen kappaleiden parissa. Katsomme eduksi hitsausluokat tai valmiuden suorittaa ne. Toivomme hakijalta myös joustavuutta ja reipasta asennetta työtehtävien suhteen.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana hyvää porukkaa! Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Voimme auttaa sinua myös asunnon tai majoituksen löytämisestä Turun seudulta.

Näetkö itsesi työskentelemässä osana teollisuus hitsaajien ammattitaitoista porukkaa komennustyössä? Jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624 arkisin klo 8-16.

PaikkakuntaTurku, Paimio, Raisio, Lieto, Loimaa, Salo

Rekrytointia hoitaa:

 Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Anssi Pekkarinen
anssi.pekkarinen@barona.fi
043 824 3624

Lisätiedot
Sijainti
Turku, Paimio, Raisio
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen