Et sä mittä töitä tarttis?

Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Varsinais-Suomi Julkaistu: 11.02.2019

Varsinais-Suomen alueella Transval etsii työntekijöitä osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Sisälogistiikan johtavana toimijana Transval tarjoaa sinulle tilaisuuden kurkistaa miten hommat hoidetaan ammattimaisella otteella, unohtamatta Transvalille ominaista hurttia huumoria ja suoraselkäisyyttä. Tässä oiva tilaisuus kehittää omaa osaamistasi ja löytää mahdollisesti pitkäkin urapolku logistiikan edelläkävijän kyydissä!

Transval kouluttaa työntekijänsä

Aikaisempi kokemus varastoalan töistä katsotaan aina eduksi, mutta jos kokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, se ei haittaa – Transval kouluttaa ja perehdyttää työntekijänsä alan viimeisimpien standardien ja käytäntöjen mukaan.

Pari edellytystä meillä kuitenkin on hakijoillemme:

  •       18 vuoden ikä
  •       Hyvä suomen kielen taito
  •       Loistava asenne

Olisitko sinä seuraava vahvistus transvalilaisten joukkoon? Transval Henkilöstöpalveluilla työskentelee suuri joukko logistiikan ammattilaisia eri tehtävissä. Meillä tärkein ominaisuus on hyvä asenne työtä ja sen tekemistä kohtaan! #asenneratkaisee

Palkka määräytyy toimipisteessä käytettävän työehtosopimuksen mukaisesti. Töitä tehdään usein päivävuorossa, mutta muutkin työvuorot ovat mahdollisia.

Muista kertoa mikä motivoi sinua hakemaan juuri meille ja myös aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hae nopeasti, paikkamme täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tiedustelut
Salla Sahramaa 040 662 4484

Lisätiedot
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtäväalue:
Liikenne/kuljetus/logistiikka
Työsuhde:
muu
Työn tyyppi:
kokopäiväinen