ENERGISIÄ AMMATTILAISIA TUOTANTOON

Varamiespalvelu-Group Oy

Kaarina Julkaistu: 08.05.2019

Toimenkuva

Haemme Trafotek Oylle Kaarinan pisteeseen energialan uusia ammattilaisia. Tarjolla on hyvin monipuolisia tehtäviä, mm. kokoonpano, käämintä, maalaus ja muotitus. Uudet tekijät saavat tehokkaan ja laajan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Ensimmäinen ”saapumiserä” on nyt perehdytyksessä ja seuraavia huipputekijöitä haetaan.

Odotamme sinulta

Ammatillinen koulutus ja / tai työkokemus katsotaan eduksi. Osa tehtävistä vaatii työkalujen hallintaa, teknisten kuvien ja ohjeiden lukutaitoa, hitsaustaitoa. Innokkuudella ja halulla oppia uutta pääsee pitkälle. Työt ovat pääsääntöisesti seisomatyötä ja käsin tehtäviä nostoja vaaditaan myös muutamissa pisteissä, joten hyvä fyysinen kunto on aina plussaa.

Muut tiedot

Trafotek on kiinnostunut sekä syksyllä koulunsa starttaavista sekä pitempiaikaista työtä hakevista. Mikäli tehtävät sujuvat odotusten mukaan ja viihdyt talossa, siirtyminen vakituiseksi on vahva mahdollisuus.

Trafotek Oy

TRAFOTEK OY suunnittelee ja valmistaa tehomuuntajia, kuristimia ja suodattimia pääasiassa laivanrakennusteollisuuteen, uusiutuvan energian sovelluksiin sekä lukuisiin eri teollisuuden alojen taajuusmuuttajaratkaisuihin. Pääkonttorimme sijaitsee Kaarinassa, missä toimii myös tehomuuntajatuotantomme. Suomen lisäksi Trafotekilla on tehtaita myös Virossa, Kiinassa ja Brasiliassa. Trafotekin palveluksessa on globaalisti noin 450 työntekijää ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 46 miljoonaa euroa. Alan näkymät ovat positiiviset ja tilauskantamme kehittyy hyvää vauhtia. Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakaslupauksemme BETTER ENERGY.

Lisätiedot
Sijainti
Kaarina
Tehtäväalue:
IT/tietoliikenne, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen