Skip to content

Elintarviketyöntekijä – kesätyö

Barona

Muu Suomi Julkaistu: 14.01.2020

 

Hakuaika päättyy 02.02.2020

Etsimme asiakkaallemme elintarviketyöntekijöitä kesätöihin Ulvilan Paninikeittiöön.

Oletko ahkera ja toimeen tarttuva työntekijä? Kiinnostaako työ perinteikkäässä suomalaisessa yrityksessä?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi jokaisen suomalaisen herkkuhetkeä.

Haemme elintarviketyöntekijöitä kesätöihin herkullisten ja ainutlaatuisten Paninien valmistukseen. Työtä on tarjolla 20-40h /vko ja on kaksivuorotyötä klo 7-22 välillä. Aiempi kokemus elintarviketyöstä on ehdottomasti plussaa, mutta pärjäät työssä, mikäli sinulta löytyy motivoitunut innokas työasenne ja toimit luontevasti osana tiimiä. Työ on melko fyysistä, seisomatyötä. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa, noin +6 asteen lämpötilassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ansioluettelon kera viivyttelemättä, sillä haastattelut aloitetaan saman tien. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Salmonellatodistus
  • Hygieniapassi

Mr Panini 25v

90-luvun alussa tutustui yrittäjä Ilkka Wikholm idyllisen pariisilaislähiön kahvilassa lämpimään täytettyyn leipään. Grillattu herkku teki vaikutuksen maun lisäksi pitkällä ulkomuodollaan. Oli välittömästi selvää, että tämä uutuus lähtisi mukaan koti-Suomeen.

Panineja alettiin tarjoilla Wikholmin kahvilassa, Porissa. Suosion kasvaessa vuonna 1993 perustettiin panineja valmistava yritys, Wikholm Food, josta myöhemmin tulisi Mr. Panini. Paninien valmistus siirrettiin Mr. Paninin omaan keittiöön Ulvilaan. Rapean ja valloittavan leivän maine levisi nopeasti ja niin Mr. Paninia vietiin ympäri maata. Suomalaiset ottivat vaivattoman evään omakseen. Vuonna 2008 Snellman osti Wikholm Foodin.

Vuonna 2015 paninileivän reseptiä muokattiin yhteistyössä paikallisen leipomon kanssa sopimaan myös kotiuuneihin. Uudistuksen myötä Mr. Paninia alettiin myydä ruokakaupoissa. Nykyään Mr. Panini onkin tuttu näky niin liikenneasemillla ja kahviloissa kuin lähikaupan tiskissäkin.

Avainlippua ylpeästi heiluttava Mr. Panini on tänä päivänä edelleen huolellisesti käsityönä koottu lämmin, rapea ja runsastäytteinen makuelämys. Paninit valmistetaan käyttäen kotimaista tuoretta leipää, itsetehtyä majoneesia, tuoreita raaka-aineita ja 100 % kotimaista lihaa ja kanaa. Laadun varmistamiseksi jokainen panini tarkastetaan ennen pakkaamista.

Tänä päivänä hymyilevän Mr. Paninin voi tavata Suomen lisäksi myös Ruotsissa, ja tuohon hymyyn sisältyy lupaus: aina yhtä maukasta parhaista raaka-aineista.

Rekrytointia hoitaa

 Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä – olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Ari-Matti Rännäli

ari-matti.rannali@barona.fi

050 5170 791

 

Lisätiedot
Sijainti
Muu Suomi
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
kesätyö
Työn tyyppi:
kokopäiväinen