Code Bootcamp – kehity ohjelmistokehittäjäksi

Saranen Consulting Oy

Turku, Varsinais-Suomi Julkaistu: 26.02.2019

Kiinnostaako työ, jonka tekijöistä on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa? Innostaako softakehitys ja koodaaminen? Hae Varsinais-Suomen Code Bootcampiin mahdollisimman pian, ja varmista itsellesi valoisa tulevaisuus!

Code Bootcamp järjestettiin viime vuonna Turussa ensimmäistä kertaa, mutta suuren kysynnän ja hyvien kokemuksien ansiosta ohjelma järjestetään uudelleen. Ohjelman tavoitteena on löytää ja kouluttaa uusia kykyjä ohjelmistokehityksen maailmaan. Sen aikana työnhakijoiden ymmärrys ja osaaminen ohjelmistokehityksen alasta lisääntyvät asiantuntijakoulutuksen, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla.

Useat Turun alueen yritykset tarvitsevat uusia osaajia ohjelmistokehitykseen ja siihen läheisesti liittyviin tehtäviin. Ohjelmistoalan työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät ja saat ohjelman aikana arvokkaita kontakteja alueen rekrytoiviin yrityksiin.

Ohjelmistokehittämisen parissa voit löytää itsesi hyvin erilaisista tehtävistä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI-kehittäjä
 • UX-Designer
 • Sovellusasiantuntija
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Backend Developer

Koulutusta sekä aloittelijoille ja edistyneille – Aiempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä

Koulutus on suunnattu sekä vasta-alkajille että edistyneemmille koodareille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Ohjelma kestää 20 työpäivää ja se järjestetään ajalla 3.4.-3.5.2019. Ohjelman ajan opiskelet ohjelmistokehitystä ja siihen liittyviä työelämätaitoja lähiopetuspäivillä sekä teet itsenäisesti monipuolisia harjoituksia. Asiantuntijakouluttaja auttaa sinua rakentamaan demo-ohjelman, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi. Samalla pääset verkostoitumaan muiden alasta kiinnostuneiden kanssa ja saat tukea työnhakuun sekä oman osaamisen tunnistamiseen.

Aiempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä, Code Bootcamp antaa sinulle perusosaamisen ja valmiudet kehittyä koodariksi.

Ohjelman jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan toukokuussa alkavaan Code Academy – rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jossa uusia taitoja pääsee soveltamaan ja oppimaan lisää käytännön työtehtävissä. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp on oiva keino näyttää kehittymiskykyä konkreettisesti ja lunastaa työpaikka itselleen.

Lue lisää Code Bootcampin sisällöstä ja työllistymisestä >>

Hae mahdollisimman pian ja varmista hyvät työllisyysnäkymät

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Ohjelma järjestetään 3.4.-3.5.2019 välisenä aikana, jolloin se vaatii valituilta kokoaikaista sitoutumista. Ainoastaan työhaastattelu tai sairastuminen on hyväksyttävä syy olla pois lähiopetuspäiviltä ja työsuhteen alkaminen on pätevä syy keskeyttää ohjelma.

Haethan heti, tai viimeistään 25.3. Hakuprosessit käynnistyvät jo hakuaikana.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

 1. Hakemus osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/684934?searchPhrase=saranen&&&announced=0&sort=1 (Code Bootcamp, koulutusnumero: 684934) Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
 2. Osaamisprofiili järjestelmässämme tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=294. Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä!

Code Bootcamp -ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

 

Kysy lisätietoja: Samuel Leivo, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi.

 

Lisätiedot
Sijainti
Turku, Varsinais-Suomi
Tehtäväalue:
IT/tietoliikenne, Tekniikka, Suunnittelu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen