Asiakaspalveluhenkinen pihanjärjestelijä

Varamiespalvelu-Group Oy

Turku Julkaistu: 20.02.2019

Toimenkuva

Etsimme nyt reippaita trukinajotaitoisia pihatyöntekijöitä. Työssä käytät trukkia tottunein ottein ja palvelet asiakkaita lastaamalla autoja ja järjestelemällä pihaa siistiin kuntoon. Työt alkavat huhti-toukokuussa kestäen kesän yli. Töitä tehdään kokoaikaisesti klo 6:00-18:00 välillä.

Odotamme sinulta

Tehtävässä vaaditaan asiakaspalveluhenkeä ja trukinajotaitoa sekä järjestelykykyä. Työaikojen noudattaminen on sinulle tuttua ja luontevaa. Lisäksi sinulta löytyy myös joustavuutta työaikoihin sesonkiaikana.

Muut tiedot

Nyt tarjolla mukava kesätyö asiakaspalvelun ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Betonilaatta Oy

Betonilaatta Oy on suomalainen perheyritys. Valmistamme Turussa kahdella tehtaallamme kymmeniä erilaisia pihakivi- ja laattamalleja. Meiltä saa tuotteet tarvittaessa pihalle, torille tai puutarhaan valmiiksi asennettuna. Betonilaatan kokenut henkilökunta tarjoaa asiakkailleen hyvää palvelua nopeasti ja joustavasti. Toimintamme alkoi vuonna 1939. Työtä tehdään pitkäjänteisesti ja asiakkaiden tyytyväisyys on koko toiminnan perusta.

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Muu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen