Asiakaspalvelija Jimm’s PC Storeen!

Barona

Turku Julkaistu: 10.09.2019

Hakuaika päättyy 24.09.2019

Nyt on huippupaikka tarjolla! Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tietotekniikasta? Haluatko olla osa asiantuntevaa tiimiä, jossa on tekemisen meininki? Haemme nyt Jimm’sille uutta asiakaspalvelijaa yrityksen kasvua tukemaan.

Etsimme Jimm’s PC Store Oy:lle Turkuun reipasta, tietotekniikasta kiinnostunutta asiakaspalvelutyöntekijää pääosin puhelimessa, chatissä ja sähköpostitse tapahtuvaan asiakaspalvelutyöhön. Työt alkavat heti, kun sopiva osaaja löytyy.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät eri palvelukanavissa (puhelin, sähköposti ja sosiaalinen media). Työtä tehdään päivisin, iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin, sillä asiakaspalvelu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun kuuluu myös tilausten käsittelyä, myyntiä sekä teknistä tukea. Tarvittaessa tehtävänkuvaan voi kuulua myös myymälässä tapahtuvaa asiakaspalvelua sekä muita noutopalvelumyymälän tehtäviä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä asennetta sekä kiinnostusta tietotekniikkaan ja yrityksen toimialaan. Tunnet jo ennestään IT-komponentteja ja koneita työn, opintojen ja harrastuksen kautta. Henkilönä olet itseohjautuva, reipas, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja avulias. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi ja sitoutua tehtävääsi. Toteutat asiakaspalvelua laadukkaasti ja tehokkaasti. Hoidat työsi itseohjautuvasti ja pidät kiinni siitä mitä lupaat. Pystyt työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina sekä viikonpäivinä, ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kokoaikaisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, loistavan työporukan ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa.

Työtehtävä on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus Baronan kautta. On mahdollista, että työt jatkuvat pidemmälläkin tähtäimellä.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 24.9. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti!

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, soita Katille Baronalle p. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa pe 13.9. klo 13-14. välisenä aikana.

***

Rekrytointia hoitaa:

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Kati Blinnikka-Pullola
kati.blinnikka-pullola@barona.fi
0503708435

***

Tietoa yrityksestä :

Jimm’s PC-Store Oy

Jimm’s PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Liikevaihto v. 2017 oli n. 43,5 milj. euroa, henkilöstömäärämme on 47 ja noutopalvelumyymälämme sijaitsee Turussa. Maaliskuusta 2018 alkaen yritys on ollut osa eurooppalaista PC-pelaamiseen ja tietokoneiden verkkokauppaan keskittynyttä Caseking-yritystä. www.jimms.fi

Lisätiedot
Sijainti
Turku
Tehtäväalue:
Asiakaspalvelu/palvelu
Työsuhde:
määräaikainen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen