Skip to content

Akunrakentajia Saloon

Barona

Salo Julkaistu: 08.10.2019

Hakuaika päättyy 30.11.2019

Ilmassa on sähköä! Tunnetko sen? Haemme nyt Valmet Automotive EV Power Oy:lle työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijäksi valmistuslinjalle, logistiikkatyöntekijäksi tai laaduntarkastajaksi.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijämme perusteellisesti eri tehtäviin, ja haluamme mahdollistaa työkierron työasemilla. Työskentely tapahtuu puhdastilaympäristössä, ja toimimme kolmessa vuorossa viitenä päivänä viikossa. Salon akkutehdas on savuton työpaikka, ja tuotanto- ja logistiikkatilat ovat mobiililaitevapaata aluetta. Toimimme Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Palkkauksesta voit lukea lisää osoitteessa https://www.autotehtaansankarit.fi/palkkaus/

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta akkuteollisuudesta, mutta toivomme sinulta

  • kykyä toimia tiimissä
  • kärsivällisyyttä
  • huolellisuutta
  • motivaatiota uuden oppimiseen
  • suomen kielen lisäksi auttavaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme hakijalle

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, joten jätäthän hakemuksesi jo nyt. Jos olet hakenut aikaisemmin, otamme jo jätetyn hakemuksen huomioon tässä haussa, eikä uutta tarvitse lähettää.

Rekrytoinnissa meitä auttaa Barona. Tiedustelut Barona p. 02 848 8200 perjantaisin klo 13.00-15.00.

***

Tietoa yrityksestä :

Valmet Automotive EV Power Oy

Intohimomme autoihin ja innovaatioihin on rajaton. Siksi Valmet Automotiven 6 000 työntekijää tekevät tulevaisuuden autoilusta todellisuutta. Autot muuttuvat nyt enemmän kuin koskaan historiansa aikana. Ja juuri nyt me olemme alan johtavien yritysten, kuten Daimlerin, BMW:n ja Porschen kumppani.

Toimintamme selkeä painopiste on sähköisen liikenteen ratkaisuissa. Lisäksi osaamisemme autonvalmistuksessa on maailmanluokkaa. Valmet Automotive on kokenut kumppani niin suunnittelu- kuin valmistuspalveluissa, toimialansa visionääri nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

https://www.valmet-automotive.com/

Lisätiedot
Sijainti
Salo
Tehtäväalue:
Teollisuus/tuotanto
Työsuhde:
vakituinen
Työn tyyppi:
kokopäiväinen